• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Als het gaat om de Samsung Galaxy reparatie service, kunt u meer van Smarphonerepairs verwachten.

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit onderdelen voor al onze reparaties. 
Daarnaast bieden we de beste garantie in de industrie. Op die manier kunt u er zeker van dat uw Galaxy op de juiste wijze wordt gerepareerd. Bij ons maar liefst 1 jaar garantie op reparaties!

De Samsung Galaxy S6 Edge Plus is opvolger van de Galaxy S6 Edge. De S6 Edge was met zijn 5,1 inch de grootste. De S6 Edge Plus heeft maar liefst een 5,7 inch scherm en mag hiermee een phablet genoemd worden. Beide beschikken over het uniek gebogen beeldscherm. De S6 serie is uitgerust met vingerafdruk herkenning. Hiermee kun je je beeldschermbeveiliging gemakkelijk opheffen. De S6 Edge Plus laad heel snel op met speciale snellaad feature. Ook is er een speciale draadloze snellader beschikbaar voor de S6 Edge!

Galaxy S6 Edge Plus reparatie tarieven

Samsung Galaxy S6 Edge Plus scherm reparatie

Ondanks het uniek gebogen scherm van de S6 serie kunnen we het scherm voor u vervangen indien nodig. Het kan altijd gebeuren dat u een barst in uw scherm krijgt, of nog erger uw toestel waterschade oploopt. Smartphonerepairs.be ziet ook vaak terug dat de flitser van het toestel blijft branden. Dit kunnen we eenvoudig verhelpen voor u.

Veelvoorkomende problemen S6 Edge Plus:

 • Het blijven branden van de LED-flitser
 • Kapot scherm
 • Problemen met het RAM-geheugen
 • Home-button werkt niet meer

Bij de meeste reparaties voor de Samsung Galaxy S6 Edge Plus bedraagt de reparatietijd maximaal 30 minuten. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek voor uw Samsung Galaxy S6 Edge Plus, dan bent u bij Smartphonerepairs.be aan het juiste adres!
Wij voeren elke denkbare reparatie uit aan de S6 Edge Plus.