• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy S3 reparatie

Samsung Galaxy S3 binnen 30 minuten

De Samsung Galaxy S3 is weer een stap beter dan de Samsung Galaxy S2. Het is niet alleen een mooier scherm en snellere processor maar door de krachtige hardware die in het toestel zit is een hele verbetering t.o.v. dan Samsung Galaxy S2. Door de afgeronde vormen voelt alles makkelijk in de hand, een nadeel voor mensen met kleine handen is het feit ze regelmatig het toestel in een hand moeten nemen, om vervolgens met de andere hand te bedienen. Hier zit het gevaar dat de kans op val-stoot-waterschade enorm doet vergroten.

Een Samsung Galaxy S3 is dusdanig gespecificeerde smartphone dat een eventuele reparatie zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Door de complexe technologie van de smartphone is er de juiste ervaring en kennis vereist om de reparatie juist uit te voeren. Smartphonerepairs bezit deze ervaring en kennis en de juiste onderdelen om de reparatie goed uit te voeren. Al onze gecertificeerde monteurs maken gebruik van uitsluitend originele onderdelen. Mede daarom is SmartphoneRepairs door Samsung erkend als officieel servicepunt voor reparaties. 


Galaxy s3 reparatie

Smartphonerepairs staat voor een snelle professionele reparatie van hoogwaardige kwaliteit. Dit wil zeggen: alle reparateurs zijn gecertificeerd, er wordt alleen gewerkt met originele onderdelen, continue bijscholing van de reparateurs. Door deze drie belangrijke aspecten tot in de puntjes te beheersen kunnen de reparateurs eventuele mankementen aan de Samsung Galaxy S5 gemakkelijk te repareren. Omdat alle onderdelen op voorraad zijn staat u nagenoeg binnen 45 minuten weer buiten met een gerepareerd toestel.