• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Galaxy S3 glas repareren

De S3 is een smartphone met een 4.8 ” HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen, beschermd door Gorilla Glass. Zonder uw bedoeling kan het voor komen dat uw Galaxy S3 valt en beschadigd raakt.  Bij valschade is in de meeste gevallen het glas beschadigd.  Indien het glas beschadigd is komt het voor dat het touchscreen van de Samsung Galaxy S3 niet meer goed reageert. Bovenop dat het natuurlijk geen gezicht is als uw scherm vol zit met scheuren en sterren.

U heeft veel geld voor uw smartphone betaald, daarom  wilt natuurlijk geen aparaat dat niet naar behoren functioneert.  Om een goed functionerende Galaxy  te krijgen dient het glas gerepareed te worden.  U wilt natuurlijk dat uw touchscreen vakkundig gerepareerd wordt.  Smartphoneworld heeft gecertificeerd personeel in dienst om vakkundig het LCD en digitizer te vervangen.  Zo is uw Galaxy S3 in goede handen bij Smartphoneworld en kunt u uw apparaat met een gerust hart achter laten bij ons.

Het is algemeen bekend dat de Galaxy S3 een prijzig apparaat is. Indien er dan nog beschadigingen aan uw Samsung voor komen is dit een tegenvaller. Omdat het glas is gebroken tijdens de valschade is het van belang voor u dat de reparatie hiervoor vakkundig wordt gedaan. Smartphoneworld is voor u de juiste oplossing voor dit probleem. Wij werken uitsluitend met originele onderdelen waardoor de reparatie van uw gebroken glas vakkundig wordt gedaan. Smartphoneworld werkt uitsluitend met gecertificeerd personeel, hierdoor kunt er van op aan dat de reparatie vakkundig wordt gedaan. Tijdens de reparatie van uw gebroken glas gaan er geen persoonlijke gegevens verloren. Hierdoor hoef u zich geen zorgen te maken dat u gedownloade apps, foto's of andere gegevens verloren gaan tijdens de reparatie.