• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Galaxy S3 glas vervangen

De S3 is een smartphone met een 4.8 ” HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen, beschermd door Gorilla Glass. U heeft veel geld betaald voor uw smartphone dus u gebruikt uw S3 regelmatig. Bij intensief gebruik van uw smartphone wordt het frontglas van uw Galaxy blootgesteld aan mogelijke krassen en beschadigingen.  Indien uw S3 blootgesteld wordt aan mogelijk krassen en beschadigingen wil dit niet direct zeggen dat uw scherm beschadigd raakt.  Maar door onvoorziene omstandigheden kan het voor komen dat je glas toch beschadigd raakt.  

Smartphoneworld heeft gecertificeerd personeel in dienst  om het glas van uw Samsung te repareren.  Indien het glas beschadigd is dient het frontglas gerepareerd te worden. U hoeft niet bang te zijn dat u uw persoonlijke gegevens verliest tijdens de reparatie . Tijdens het repareren van het glas raakt u namelijk geen persoonlijke gegevens kwijt.  
Om uw glas vakkundig te repareren dient u uw Galay S3 wel achter te laten bij Smartphoneworld.  De gemiddelde reparatietijd bedraagt wat minder lang dan bijvoorbeeld een Galaxy Tab omdat de Galaxy S3 een minder complex apparaat is dan de Galaxy Tab.  De gemiddelde reparatietijd voor het glas repareren bedraagt ongeveer 1 a 2 uur.
Indien je nog andere problemen hebt aan je Samsung is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U kunt bij Smartphoneworld binnen stappen wanneer het je het beste uitkomt.  Onze medewerkers staan u graag te woord.