• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Galaxy S3 scherm repareren

De S3 is een smartphone met een 4.8 ” HD (720 x 1280 pixels) Super AMOLED capacitive touchscreen, beschermd door Gorilla Glass. De Galaxy S3 is een apparaat dat vrij prijzig is dus u wilt er natuurlijk vaak van gebruik maken. Het nadeel van een groot scherm is dat het wordt blootgesteld aan mogelijke beschadigingen en krassen.  
Het scherm kan door verschillende omstandigheden beschadigd raken.  Door valschade is uw scherm al snel beschadigd. De S3 heeft een scherm dat vatbaar is voor beschadigingen.  Indien het scherm beschadigd is wilt u graag het scherm vervangen omdat het qua uiterlijk storend is of dat uw smartphone er niet meer goed door functioneert. 

Bij beschadigingen aan je scherm kan het voorkomen dat uw Samsung niet meer naar behoren functioneert.  U wilt natuurlijk waar voor uw geld en het scherm dient gerapeerd te worden.  Omdat uw smartphone een kostbare investering was wilt u graag dat het scherm vakkundig gerepareerd wordt. Smartphoneworld is voor u dan de juiste oplossing om uw scherm te laten repareren. Wij bieden de reparatie snel en vakkundig aan waardoor u uw apparaat met een gerust hart achter kunt laten bij ons gecertificeerd personeel.  Indien u nog belangrijke persoonlijke gegevens op uw S3 heeft staan hoeft u niet bang te zijn dat deze gewist worden. Bij het reparatie van het scherm worden zullen er namelijk geen persoonlijke gegevens verloren gaan.  De gemiddelde reparatietijd voor het vervangen van een scherm bedraagt ongeveer 1 a 2 uur.
Indien je nog andere problemen hebt aan je Galaxy S3 is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U kunt bij Smartphoneworld binnen stappen wanneer het je het beste uitkomt.  Onze medewerkers staan u graag te woord.