• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy S3 touchscreen kapot

De Samsung Galaxy S3 is een smartphone met een multi-touchscherm van12,19 CM en weegt ongeveer 125 gram.  Omdat de smartphone een prijzig apparaat is maakt u er intensief gebruikt van. Indien je de Galaxy intensief gebruikt maak je ook veelvuldig gebruik van het touchscreen van de SIII.  Omdat het touchscreen veelvuldig en intensief gebruikt wordt kan het gebeuren dat het beschadigd of bekrast raakt. 

In de meeste gevallen gaat het touchscreen kapot omdat het glas breekt door valschade waardoor het touchscreen niet meer naar behoren functioneert. Het kan ook wel eens gebeuren dat uw apparaat in aanraking komt met water waardoor het waterschade zal gaan krijgen en hierdoor het touchscreen of nog meer onderdelen kapot gaat. Indien het touchscreen kapot is reageert het niet meerr op het aanraken van uw scherm terwijl het display wel werkt.  Bij de meeste gevallen is het glas zodanig beschadigd geraakt waardoor het touchscreen dan ook defect raakt.

Indien het touchscreen defect is kunt u in principe niks meer met uw S III. Uw touchscreendevice draait om het aanraken van het scherm voor het spelen van apps, foto’s maken of andere activiteiten die je op de telefoon kunt uitoefenen. Als het touchscreen defect raakt is het noodzakelijk om dit te vervangen zodat u weer gebruik kunt maken van uw telefoon. Bij vakkundige vervanging van het touchscreen zal het defect en/of schade aan uw apparaat verholpen zijn. Smartphoneworld werkt uitsluitend met originele onderdelen, en er kunnen bovendien geen persoonlijke gegevens van u verloren gaan. U kunt uw kapotte touchscreenapparaat met een gerust hart achter laten bij Smartphoneworld omdat wij alleen maar werken met gecertificeerd personeel.  Om uw kapotte touchscreen te kunnen repareren dient u uw smartphone wel achter te laten om dit vakkundig te laten repareren. De gemiddelde reparatietijd om uw kapotte touchscreen te laten repareren bedraagt 1 a 2 uur.

Indien je nog andere problemen hebt aan je Samsung is het ook mogelijk om een gratis onderzoek te laten uitvoeren. Onze gecertificeerde reparateurs onderzoeken het toestel en na het onderzoek nemen wij contact met je op voor de eventuele reparatiekosten. U kunt bij Smartphoneworld binnen stappen wanneer het je het beste uitkomt.  Onze medewerkers staan u graag te woord.