• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy s4 reparatie

Samsung Galaxy S4 reparatie 26 april is het zover, de release van de Samsung Galaxy S4!

De verwachtingen voor het nieuwe parade paardje van Samsung zijn hooggespannen.

Het toestel zal naar verwachtingen en goede recensies veel verkocht worden in Nederland. 
Daar waar de specificaties steeds uitgebreider neemt ook de schadegevoeligheid van de smartphones toe.

Smartphones worden vandaag de dag steeds intensiever gebruik. Inherent aan het intensief gebruik van de smartphone is de kans op val- stoot- of waterschade. Hiervoor kunt u terecht bij Smartphone Repair. 

Smartphone Repair staat voor een snelle professionele reparatie van hoogwaardige kwaliteit. Een Samsung Galaxy S4 is een dusdanig gespecificeerde smartphone dat een eventuele reparatie zorgvuldig moet worden uitgevoerd. 

Al onze gecertificeerde monteurs kunnen uw smartphone repareren. Voor de reparatie maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Smartphone Repair is door Samsung erkend als officieel servicepunt voor reparaties. 

Dit betekend dat wij u Samsung Galaxy S4 kunnen repareren binnen de garantie van Samsung. Vanwege intensief gebruik wilt u uw smartphone het liefst zo kort mogelijk kwijt zijn. Ons operationele proces is er op gericht om de reparaties zo snel mogelijk te laten uitvoeren. U kunt zonder afspraak langskomen voor de reparatie van uw smartphone. 

U kunt onder het genot van een kopje koffie wachten totdat uw smartphone weer is gerepareerd. Wachttijd bedraagt hiervoor slechts 45 minuten. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek voor uw Samsung Galaxy S4, dan bent u bij Smartphone Repair aan het juiste adres!