• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy S mini reparatie

Samsung Galaxy Mini repair
De Samsung Galaxy Mini S3, S4 of S5 is een smartphone van het Zuid-Koreaanse Samsung. De Galaxy mini is een kleinere versie van de ‘normale’ Galaxy. Deze telefoon is verkrijgbaar in de kleuren wit, donkergrijs en donkerblauw. Door de kleinere versie kan het toch voorkomen dat er val-stoot- of waterschade aan ontstaat. Indien er mankementen ontstaan zal een reparatie noodzakelijk zijn. Indien u een mankement ontdekt en u wilt deze laten repareren dan is Smartphonerepairs voor u het juiste adres.

Samsung reparatie tarieven

Smartphonerepairs is door Samsung als officieel reparatiepunt erkent waardoor het gebruik maakt van originele onderdelen. Hierdoor worden de reparaties op hoog niveau uitgevoerd waardoor uw Galaxy Mini na een reparatie als nieuw aanvoelt. Smartphoneworld maakt alleen gebruik van gecertificeerde reparateurs, waardoor het de juiste kennis en ervaring heeft om de reparatie uit te voeren. Door de expertise die de reparateurs hebben opgebouwd in de afgelopen jaren kunnen alle reparaties binnen 45 minuten zijn uitgevoerd. 
Omdat de smartphone vandaag de dag niet te lang gemist kan worden zorgt Smartphonerepairs dat ze alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor hanteren wij het ‘klaar terwijl u wacht’ principe. U kunt in onze wachtkamer wachten onder het genot van een bakje koffie terwijl uw toestel wordt gerepareerd. Omdat de gemiddelde reparatietijd 45 minute bedraagt staat u in een mum van tijd weer buiten met een nieuw toestel. . Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie voor uw Galaxy Mini, dan bent u bij Smartphonerepairs aan het juiste adres.