• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy Note 3 reparatie

Samsung Galaxy Note 3 reparatie professioneel uitgevoerd. 
De Samsung Galaxy Note 3 heeft een flink 5,7 inch scherm, ondanks het grote scherm zit de telefoon redelijk compact in elkaar. Toch blijft het een zeer grote smartphone waardoor de kans op val-stoot en waterschade aanzienlijk groter is dan t.o.v. andere toestellen. Het kan dus gebeuren dat je Samsung Galaxy Note 3 valt of dat je toestel per ongelijk in het water valt. Indien u Samsung Galaxy Note mankementen bezit en bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek, dan bent u bij Smartphonerepairs aan het juiste adres. 

Al onze gecertificeerde monteurs worden constant bijgeschoold om uw toestel zo goed mogelijk te repareren. 
Omdat wij door Samsung als officieel servicepunt zijn aangewezen maken wij uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dit betekend dat wij uw Samsung Galaxy Note 3 kunnen repareren buiten de garantie om van Samsung. Vanwege intensief gebruik wilt u uw smartphone het liefst zo kort mogelijk kwijt zijn. Ons operationele proces is er op gericht om de reparaties zo snel mogelijk te laten uitvoeren. U kunt zonder afspraak langskomen voor de reparatie van uw smartphone.

Galaxy Note 3 reparatietarieven

Onder het genot van een bakje koffie kunt u wachten totdat uw smartphone weer is gerepareerd. De gemiddelde wachttijd bedraagt voor een reparatie 45 minuten. Omdat Smartphonerepair bijna alle onderdelen op voorraad heeft kunnen wij het ‘klaar terwijl u wacht’ principe hanteren. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie in een zo kort mogelijke tijdsbestek voor uw Samsung Galaxy Note 3, dan bent u bij SmartphoneRepairs aan het juiste adres.