• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy Note 4 reparatie

Galaxy Note 4 reparatie enkel door experts
Samsung heeft naast de Galaxy S5 ook de Galay Note 4 aangekondigd. Samsung heeft weer de nodige innovaties doorgevoerd in de Galaxy Note 4 waardoor verwacht wordt dat het een zeer populair toestel wordt. De afgelopen jaren heeft Samsung ervoor gekozen om elk jaar het scherm iets groter te maken maar dat is dit jaar niet het geval. Ondanks dat het scherm niet groter is geworden blijft het een scherm van 5,7 inch met een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels. Door het grote scherm is de kans op val-stoot en of waterschade aanzienlijk vergroot. 

Een Samsung Galaxy Note 4 is dusdanig gespecifieerd en vernieuwd dat een eventuele reparatie zorgvuldig moet worden uitgevoerd. 
Hierbij is het van belang dat er uitsluitend gebruik zal worden gemaakt van originele onderdelen om de reparatie juist uit te voeren. Doordat Samsung Smartphone repair als een officieel servicepunt heeft erkend maakt Smartphone repair uitsluitend gebruik van originele onderdelen. In combinatie met de gecertificeerde reparateurs is Smartphone repair voor u de juiste oplossing indien uw toestel mankementen bezit.

Omdat u uw Samsung Galaxy Note niet lang kan missen maakt Smartphone repair gebruik van het ‘klaar terwijl u wacht ‘ principe. Smartphone repair staat voor een snelle professionele reparatie van hoogwaardige kwaliteit. De meeste reparaties zijn binnen 45 minuten voltooid en onder het genot van een bakje koffie kunt u wachten. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige reparatie in een zo kort mogelijk tijdsbestek voor uw Samsung Galaxy Note 4, dan bent u bij Smartphone repair aan het juiste adres.