• gratis onderzoek *
  Gratis onderzoek *
 • 12 maanden garantie
  12 Maanden garatie
 • snelle reparatietijd
  Snelle reparatietijd
 • orginele onderdelen
  Orginele onderdelen

Samsung Galaxy Alpha reparatie

Galaxy Alpha reparaties
De Samsung Galaxy Alpha is een toestel wat nieuw op de markt is gezet door Samsung. Het heeft een 4,7 inch super Amoled scherm met een resoltuie van 1280 bij 720 pixels. Daar waar de mobiele telefoons steeds meer specificaties krijgen neemt ook de schadegevoeligheid van de smartphone toe. Val-stoot of waterschade ligt op de loer en is zeer makkelijk gemaakt. Indien uw Samsung Galaxy Alpha toch enkele mankementen bezit door val-stoot of waterschade is Smartphonerepairs voor u de juiste oplossing. 

Door de toevoeging aan specificaties op de Samsung Galaxy Alpha is het van belang dat indien er schade ontstaat gecertificeerde reparateurs met de reparatie aan de slag gaan. Smartphonerepair bezit deze gecertificeerde monteurs en maakt uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Dit komt voort uit het feit dat Samsung Smartphonerepair als een officieel reparatie punt heeft aangewezen. 

Samsung reparatie tarieven

Smartphone repair begrijpt dat u uw smartphone niet te lang wilt missen. Mede daarom zorgen wij ervoor dat we alle onderdelen op voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij het ‘klaar terwijl u wacht’ principe aanbieden. Binnen 45 minuten is uw reparatie afgehandeld en kunt u bij ons in de wachtruimte onder het genot van een bakje koffie wachten op uw reparatie.